Какво представлява целулитът?

Целулитът е не само неестетично изглеждаща "портокалова" кожа, а и симптом на зле работещ черен дроб, сигнал за наличие на вируси в организма и уморени и изтощени надбъбречните жлези.

Черният дроб е уникален орган, но за него се знае и говори прекалено малко.

В случая с целулита става дума за натрупването на дерматоксини в черния дроб и за наличието на стрептококова бактерия. Комбинацията от тези два фактора създава това специфично състояние на кожата, което наричаме целулит.

Масажите, движението, сауната, процедурите и подходящият хранителен режим могат да повлияят за временно и частично подобрение на външния израз на проблема, но не и да доведат до цялостно и трайно решение.

Такова решение може да се постигне единствено чрез оздравяването на черния дроб и надбъбречните жлези. Няма чудодейни хапчета, кремове или процедури, които могат да свършат тази работа.  

Решението на МЦ "Епика"

На базата именно на знанието за работата на черния дроб и на дългия си опит МЦ "Епика" предлага 9-дневен или едномесечен медицински безлекарствен протокол (метод) за дълбочинно прочистване на този уникален орган. Протоколът е изключително лесен, без глад или други драстични намеси, абсолютно по силите на всеки и без откъсване от ежедневните занимания.

С него целим премахването на вирусите, бактериите и токсичните отпадъци, които дробът складира с години, надявайки се някой ден да му остане време и енергия да ги разчисти. За жалост, съвременният начин на живот с много стрес и хранене с мазни и вредни храни, рязко намалява шансовете на черния ни дроб за заемане с жизненоважното разчистване.

Предлаганият от клиниката протокол спасява не само от целулита и излишните тлъстини, но и от множество сериозни състояния и симптоми, резултат на зле работещ черен дроб. Целият организъм започва да работи по различен начин, приливът на енергия и усещането за подмладяване са напълно реални и бързо постижими.

За всякакви въпроси заинтересуваните могат да позвънят на телефоните на клиниката или да си запишат час за безплатна консултация, касаеща индивидуалното им състояние.