Програмата L.I.V.E.R.

Комплексна и персонализирана медицинска програма за лечение и превенция на болестите на модерния човек. 

Какво представлява програмата Лайвър?

ЛАЙВЪР е името на нашата комплексна и персонализирана медицинска програма за лечение и превенция на болестите на модерния човек.  Основните положения в нея са заимствани от работещи израелски практики и постижения на съвременната
медицинска наука.
С ЛАЙВЪР целим да преведем пациентите към ново измерение на тяхното лично здраве, в което да усетят нова жизненост, сила, работоспособност, вдъхновение и истинска радост от живота.   

Помага при
редица състояния
и заболявания

Сред състоянията, за които е предназначена ЛАЙВЪР програмата, са: затлъстяване, инсулинова резистентност, високо кръвно налягане, диабет, наднормено  тегло, ракови заболявания, депресии, тревожни разстройства, проблеми с щитовидната жлеза, затлъстял черен дроб, хронични и кожни състояния, фибромиалгия, хормонални и гинекологични проблеми и т.н.

Получаване на високоспециализирана диагностика

Преди изготвянето на всеки индивидуален ЛАЙВЪР пациентите получават високоспециализирана дълбочинна диагностика и документиране на всички показатели на физическото и емоционалното им здраве.
За много пациенти нашият 28-дневен ЛАЙВЪР  се оказва достатъчен за отстраняване в голяма степен или напълно на причините за заболяването. При всички пациенти, дори тези с много тежки състояния, още при 10-дневната ни съкратена програма започва бързо подобрение, което ясно показва как тялото реагира при осигуряването на правилна лечебна среда.

Настъпване на значителни подобрения

За 10, 28 или 56 дни  подобренията задължително настъпват, като с времето тяхната сила и качество стават все категорични и трайни.  Следването на програмата не изисква отсъствие от работната, семейна и социална среда. Точно обратното – обичайната среда е необходим фактор за провеждането на ЛАЙВЪР. Спазването на предписанията и малките промени в начина на живот не отежняват личния или семеен финансов бюджет.  

Програмата ЛАЙВЪР синтезирана
в 7 лесни стъпки:

  • Дълбочинна диагностика за откриване на първопричините за даденото състояние.
  • Изготвяне на лична програма, съответстваща на индивидуалния статус и цели на отделния пациент. По съставянето й работят  трима лекари, които освен в извършването на диагностиката, са на разположение за консултации и съвети през цялото време на нейното прилагане.
  • Документиране на резултатите на всеки етап от процеса на оздравяване .
  • Актуализиране на целите и задачите при всеки следващ етап до пълното излекуване на пациент.
  • Първият изпитателен етап на ЛАЙВЪР може да трае 10 дни, след което да продължи до 28 дни, а следващите се определят при необходимост според степента на състоянието.
  • Пациентът получава детайлни медицински разяснения по своя ЛАЙВЪР и има достъп по всяко време до екипа за допълнителни въпроси и консултации.  Той има право и на облекчени финансови условия за помощ, съвети и допълнителни диагностики или терапии от своите лекари и предлаганите услуги в МЦ "Епика" в рамките на 6 месеца от започването на ЛАЙВЪР. 
  • Методиката на ЛАЙВЪР включва задължителни разяснения от страна на лекарите за същността на лечебните предписания и терапии. Клиниката пази в електронен вид и документи досието на всеки пациент относно личния му статус преди, по време и в края на ЛАЙВЪР програмата.
Запиши час за консултация