Как работи методът BellaContour?

BellaContour - израелски медицински уред за намаляване на телесната обиколка и премахване на излишните мазнини.

Премахване на излишни мазнини само с две действия

Адапторът на устройството, поставен върху тялото на пациента, изпълнява две действия - точна идентификация на тъканта и прилагане на честота/интензитет.

1. Точна идентификация на тъканта

Точна идентификация на тъканта – епидермиса в неговите 5 слоя, дермата във всичките й слоеве, мускулната маса, костната маса, мазнините. Идентификацията се извършва чрез предаване и приемане на вълни, по метод сходен с този при ултразвуковите идентификатори.

  • Местоположение и дълбочина
  • Плътност на твърдо/течно вещество
  • Дебелина на слоевете

2. Прилагане на необходимата честота

След идентификация на специфичните показатели за мастните натрупвания, устройството моментално предлага честотата/интензитета на вълните, чрез чието предаване към мастната тъкан поражда микровибрации и въвежда клетките в резонанс. Това състояние на резонанс освобождава задържаната мастна субстанция в клетките. Системата изпълнява поредица от изчисления в реално време в течение на процедурата. Честотата и натоварването се променят в съответствие с дълбочината, дебелината и плътността на мастната тъкан.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla.

Лилияна Р.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.

Милена Митева

Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas assumenda est.

Георги Д.

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet ut et voluptates repudiandae sint et molestiae non recusandae.

Т. Георгиев

Често задавани въпроси относно технологията BellaContour

Пациентът и специално обученият практикуващ физиотерапевт участват съвместно във всички етапи на процедурата. Като част от персонално медицинско изследване всички фази на терапията се наблюдават, документират и анализират.

Как работи устройството?

Устройството BellaContour използва технология с нискочестотен ултразвуков резонанс, за да отстрани нежеланите мазнини. Ултразвуковата вълна избирателно се насочва към мастните клетки в третираната зона и ги довежда до клетъчен саморезонанс. Резониращият ефект поставя началото на процеса на освобождаване на мастната субстанция към тъканите.

Постоянни ли са резултатите?

Да. Обиколките няма да се върнат, ако задържите теглото си стабилно. Мастни натрупвания могат да се появят отново в третираните зони, но за това на тялото ще са нужни години.

Има ли странични ефекти от процедурата?

Пациентът може да получи зачервяване и леко потене в третираната зона, но това отминава в рамките на няколко часа. Пациентите не съобщават за болка или дискомфорт след процедурата. Има и допълнителни положителни ефекти като намаляване на мускулната болезненост и напрежение, избледняване на стриите и белезите.

След колко процедури се забелязват резултати?

Резултатите варират от човек на човек, но средно още след първата процедура могат да се забележат разликите.

Колко процедури се препоръчват?

10 процедури са препоръчителни за всяка зона и за постигане на дългосрочни резултати, но също така зависи от тялото на пациента. Понякога, ако пациентът е слаб, се налагат например само 4-5 процедури.

Кой изпълнява процедурата?

Квалифицирани специалисти-физиотерапевти, специално обучени и сертифицирани за работа с BellaContour, изпълняват всички процедури.

Цени и условия за процедура BellaContour

Броят на процедурите се определят от специалист-физиотерапевт, като 10 процедури са препоръчителни за всяка зона и за постигане на дългосрочни резултати, но също така зависи от тялото на пациента.

1 процедура

80
лв.

Квалифицирани физиотерапевти, специално обучени и сертифицирани за работа с BellaContour, изпълняват всички процедури.

Запиши час

пакет 5 процедури

350
лв.

Квалифицирани физиотерапевти, специално обучени и сертифицирани за работа с BellaContour, изпълняват всички процедури.

Запиши час

пакет 8 процедури

480
лв.

Квалифицирани физиотерапевти, специално обучени и сертифицирани за работа с BellaContour, изпълняват всички процедури.

Запиши час

пакет 10 процедури

550
лв.

Квалифицирани физиотерапевти, специално обучени и сертифицирани за работа с BellaContour, изпълняват всички процедури.

Запиши час

Запишете час

Намалете телесната обиколка и премахнете излишните мазнини с BellaContour

Уникален, патентован метод на терапия, резултат от продължителни и задълбочени изследвания.