Живеещи в чужбина българи си идват в родината за революционната инжекция. През последните 8 години България се утвърди като мястото в Европа, където българи и чужденци получават спасение от тежки варикозни проблеми. Пациенти от Италия, Испания, Русия, Гърция, Турция, Финландия, Германия, Великобритания, САЩ, дори Африка, посещават София, за да намерят спасение от сериозното заболяване.

С уникален метод, изобретен от испанския лекар д-р Хуан Кабрера през 1995, усъвършенстван в Израел от д-р Яир Галили в институт Мор, софийската клиника за иновативна медицина “Епика” с огромен успех вече 8 години прилага революционната склеротерапия под ултразвуков контрол.

Възможностите на метода са широко изследвани и определени като безспорни. Лечението е миниинвазивно, без анестезия, без болничен престой, напълно безболезнено и щадящо, с над 95% успеваемост за всякакви състояния – от по-леки до най-тежките – като незарастващи язви, инвалидизация или предписания за ампутация на крайника.

За хилядите страдащи от тежкото заболяване българи и чужденци София се превърна в синоним на надежда и спасение.

Освен пациенти, в българската столица пристигат и лекари от цял свят, за да се запознаят отблизо с начина, по който тук се прилага метода и с резултатите от лечението.

За предстоящите визити и лекции на лекаря може да се свържете с МЦ Епика на телефоните, посочени на сайта https://mc-epica.bg

Препечатано от агенция БГНЕС