Целулитът представлява натрупване на отпадъчни продукти, вода и мазнина в подкожния клетъчен слой. Трудно се повлиява от опитите ви за премахване, но вече има технология, на която не може да устои.

Какво представлява целулитът?

Целулитът е не само неестетично изглеждаща "портокалова" кожа, а и симптом на зле работещ черен дроб, сигнал за наличие на вируси в организма и уморени и изтощени надбъбречните жлези.
Черният дроб е уникален орган, но за него се знае и говори прекалено малко. В случая с целулита става дума за натрупването на дерматоксини в черния дроб и за наличието на стрептококова бактерия. Комбинацията от тези два фактора създава това специфично състояние на кожата, което наричаме целулит. Масажите, движението, сауната, процедурите и подходящият хранителен режим могат да повлияят за временно и частично подобрение на външния израз на проблема, но не и да доведат до цялостно и трайно решение.
Такова решение може да се постигне единствено чрез оздравяването на черния дроб и надбъбречните жлези. Няма чудодейни хапчета, кремове или процедури, които могат да свършат тази работа.  

Решението на МЦ "Епика"

На базата именно на знанието за работата на черния дроб и на дългия си опит МЦ "Епика" предлага 9-дневен или едномесечен медицински безлекарствен протокол (метод) за дълбочинно прочистване на този уникален орган. Протоколът е изключително лесен, без глад или други драстични намеси, абсолютно по силите на всеки и без откъсване от ежедневните занимания. С него целим премахването на вирусите, бактериите и токсичните отпадъци, които дробът складира с години, надявайки се някой ден да му остане време и енергия да ги разчисти. За жалост, съвременният начин на живот с много стрес и хранене с мазни и вредни храни, рязко намалява шансовете на черния ни дроб за заемане с жизненоважното разчистване.

Предлаганият от клиниката протокол спасява не само от целулита и излишните тлъстини, но и от множество сериозни състояния и симптоми, резултат на зле работещ черен дроб. Целият организъм започва да работи по различен начин, приливът на енергия и усещането за подмладяване са напълно реални и бързо постижими.

МЦ "Епика" предлага и процедури, които се извършват с модерния израелски медицински уред Белаконтур, работещ с ултразвук и мускулна електростимулация. Най-напред уредът диагностицира мастните натрупвания, „опознава“ ги като разположение в телесните слоеве, като състояние и плътност. След това подбира подходящата по интензивност вълна и създава резонансно трептене на клетките. Резониращият ефект поставя началото на процеса на освобождаване на мастната субстанция към тъканите. Когато мазнините са раздробени на липиди, те се "разпознават" от организма като "свободни мазнини", които се поемат от кръвта и достигат до черния дроб, където се трансформират в енергия. В следващите часове те ще се използват като гориво за жизнените дейности на организма.

Белаконтур е щадящ, алтернативен метод на липосукцията. Освобождава труднодостъпните телесни мазнини, превръщайки ги в естествен източник на енергия на тялото, не нарушава самите мастни клетки и целостта на кожата. Безболезнен, безкръвен, без нежелани естетични деформации. Резултатите са: подмладена, гладка кожа, без целулит.

За всякакви въпроси заинтересуваните могат да позвънят на телефоните на клиниката или да си запишат час за безплатна консултация, касаеща индивидуалното им състояние.